ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAYSERİ’DEKİ HAİN TERÖR SALDIRISINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

10 Aralık 2016

10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırılarının ardından bu kez de 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri’de Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelik saldırıyla sarsıldık. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine kasteden; ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan bu insanlık dışı, alçak terör saldırısını ve bu saldırıyı düzenleyen karanlık odakları şiddetle kınıyoruz.

Devletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri Personelimize ve tüm yurttaşlarımıza baş sağlığı diliyor, katledilen 14 canımıza Tanrı’dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyoruz.

Halkımızın başı sağ olsun.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü