ALÇAK TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ!

ALÇAK TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ!

10 Aralık 2016

10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde güvenlik güçlerimizi ve yurttaşlarımızı hedef alan alçak ve hain terör saldırılarında, emniyet mensupları ve sivil yurttaşlarımız olmak üzere 38 canımız yaşamını yitirmiş, 155 yurttaşımız yaralanmış, tedavileri sürmektedir. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Mezunumuz İsmail KOÇ’un da  bu insanlık dışı alçak saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın arasında olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizin birlik, bütünlük ve kardeşliğine kasteden bu insanlık dışı, alçak terör saldırılarını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Devletimize, ulusumuza, emniyet mensuplarımız ve tüm yurttaşlarımıza, Üniversitemiz camiasına baş sağlığı diliyor; katledilen canlarımıza Tanrı’dan rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyoruz.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü