MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DİPLOMA PROJELERİ SERGİSİ

MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DİPLOMA PROJELERİ SERGİSİ

19 Mayıs 2018

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Diploma Projeleri bu öğretim yılının güz dönemini gerek konuları gerek işleyişi ile zengin bir içerik ve katılımla tamamlamıştır. Diploma projesi kapsamında, kurum içi ve dışından alanında uzman profesyoneller ve akademisyenlerin katılımı ile toplamda 7 seminer gerçekleştirilmiştir. Bu seminerler ile 100’e yakın diploma projesi öğrencisi, proje konularına ilişkin güncel koruma ve yeniden işlevlendirme yaklaşımlarını da kapsayan bilgiler ile tasarım yaklaşımlarını pekiştirme fırsatı edinmiştir. Ayrıca, mimari tasarım aşamaları ve sunum tekniklerini yeniden düşünebilecekleri mini seminerler, dönem içi çalışmalarını zenginleştirmiştir. Bu seminerler, bölüm içi ve bölüm dışından diğer öğrencilerin de ilgisini çekmiştir. Dönemin sonunda, tüm öğrencilerimizin eşitlikçi bir yaklaşımla dönem boyunca sürdürdükleri çalışma ve ortaya koydukları emeği görünür kılan Diploma Projeleri Sergisi tüm çalışmaları bir araya getirmektedir.  Jürilere ve seminerlere katkı veren öğretim üyeleri ve diğer katılımcılar, jürilerin düzenlenmesinde yardımcı olan üniversitemiz personeli, tüm çalışmaların koordinasyonunu üstlenen araştırma görevlilerimiz büyük bir özveri örneği göstermiştir. Sergiye göstereceğiniz ilgi bu özveriyi daha da anlamlı kılacaktır.

30.05.2018 Saat: 17.30’da Mimar Sinan Salonu’nda açılışı yapılacak olan sergimizi onurlandırmanızı dileriz.

Mimarlık Bölümü Diploma Projeleri Ekibi