TOKYO GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ VE AVUSTURALYA BOND ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ’NDE MİMARLIK ATÖLYESİ BAŞVURUSU

Genel Duyurular

Geriye Dön

TOKYO GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ VE AVUSTURALYA BOND ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ’NDE MİMARLIK ATÖLYESİ BAŞVURUSU

20 Mart 2017

Mimarlık Lisansüstü Öğrencilerinin Dikkatine:

 

Üniversitemizle ikili anlaşma protokolü olan Tokyo Güzel Sanatlar Üniversitesi, Avustralya Bond Üniversitesi ortaklığında bir mimarlık atölyesi düzenlemektedir. 30 Nisan- 7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tokyo’da gerçekleştirilecek olan bu atölyeye katılmak üzere üniversitemizden 3 Mimarlık lisansüstü öğrencisi davet edilmektedir. Global Arts Crossing programı bünyesinde gerçekleştirilecek olan bu çalışma için öğrencilerin gidiş-dönüş uçak biletleri ve konaklama masrafları Tokyo Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.

 

Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler ekte yer alan başvuru formunu doldurup 13 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar ULİK Ofisi’nde Ceren Lordoğlu’na imzalı olarak iletebilirler. Başvuracak öğrencilerin İngilizce yeterlilik belgesi sunmaları ve yurtdışında bulunmak için yeterli süreye sahip pasaportlarının olması başvuru önkoşuludur (http://www.tr.emb-japan.go.jp/T_03/01.htm). İngilizce dil yeterlilik belgesi bulunmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Gerçekleştirilecek olan atölyenin programı aşağıdaki şekildedir:

 

 

Implementation Period:

2017/4/30~5/7 (arriving on 4/29 and leaving on 5/8)
Workshop Outline:

Working on architectural proposal based on city research conduced by the students from Tokyo university of the Arts, Bond University and Mimar Sinan Fine Arts University.

Assignment: 

Students will research on antique market taken place twice a month at Tomioka Hachiman Shrine and the area of Monzennaka-cho in Tokyo to hold the market.
Students create an architectural proposal about Ryokan, Japanese style hotel, which gives positive impact to the area and supplies favorable environment for foreign travelers.

Participating Students:

10 students from Tokyo University of the Arts

20 students from Bond University

3 students from Mimar Sinan Fine Arts University

Teaching staffs

2 teaching staffs from Tokyo University of the Arts

4 teaching staffs from Bond University

İkili anlaşma başvuru formu için tıklayınız

Logo Kitini İndirin

Logomuzun kullanım varyasyonlarını içeren zip dökümanını indirin.
Update cookies preferences