ÜNİVERSİTEMİZ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA – MİMARLIK BÖLÜMLERİ ÇİFT ANADAL ÖĞRENCİSİ MÜGE ÜNER VE İSTANBUL DEVLET KONSERVATUVARI ÇAĞDAŞ DANS BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ SELÇUK ATALAY AVRUPA ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.

23 Mart 2018

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama – Mimarlık Bölümleri Çift Anadal Öğrencisi Müge Üner ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Çağdaş Dans Bölümü Öğrencisi Selçuk Atalay Avrupa Şampiyonu olmuştur.

Fransa’nın Lyon şehrinde 23-25 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşen Avrupa Dans Şampiyonası’nda  Tango Escenario, Vals ve Arjantin Tango kategorilerinde Avrupa Şampiyonu, Milonga ve Tango Salon kategorilerinde ise Avrupa ikincisi olmuşlardır.