The Urban And The Rural-Case Of Burgazada-Antigoni Çalıştayı-Prof.Kemal Can ”Lif Ve Çevrede Lif Sanatı” Semineri

Tekstil ve Moda Tasarımı

7 Nisan 2011

Beuth Hochschule Für Technik Berlin,Hochschule Anhalt ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversiteleri arasında, 30 Mart-4 Nisan 2011 tarihlerinde ”The Urban And The Rural-Case Of Burgazada-Antigoni” çalıştayı gerçekleştirilmiştir.Çalıştay kapsamında bölüm başkanımız Prof.Kemal CAN, ”Lif ve Çevrede Lif Sanatı” konulu seminer vermiştir.

THE URBAN AND THE RURAL-CASE OF BURGAZADA-ANTIGONI WORKSHOP

There has been ”The Urban And The Rural-Case Of Burgazada-Antigoni” workshop on 30 March-4 April 2011 between, Beuth Hochschule Für Technik Berlin, Hochschule Anhalt and Mimar Sinan Fine Arts Universities.In the workshop,Prof.Kemal CAN-the head of the department-gave the ”Fiber and Fiber Art in Environment” seminar.