Duyurular

Genel Duyurular

Geriye Dön

KONSERVATUVARIMIZA YARI ZAMANLI KESİN KAYIT YAPTIRACAK YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

15 Eylül 2020

2020-2021 ÖĞRETİM YILI YARI ZAMANLI MÜZİK – BALE – ÇAĞDAŞ DANS BÖLÜMLERİNİ KAZANAN YENİ ADAYLARDAN KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN İSTENEN BELGELER

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER

 –       ÖĞRENCİ BELGESİ  (Okulundan)

–       NÜFUS CÜZDANI ASLI VE FOTOKOPİSİ

–       2 ADET YENİ ÇEKİLMİŞ VESİKALIK FOTOĞRAF

–       https://odeme.msgsu.edu.tr/ ödeme linki üzerinden, Konservatuvar ödemeleri, öğrencinin okuyacağı bölüm seçilmeli, İsim Soyisim, TC Kimlik numarası bilgilerinin öğrenciye ait olmasına dikkat edilerek ödemenin yapılması gerekmektedir.

–       İndirimden yararlanacak velilerimiz ise (Kardeş, Personel) %25 indirimli tutarı https://odeme.msgsu.edu.tr/ diğer ödemeler butonu üzerinden gerçekleştirmeleri, Hizmet Adı olan kısımda ise bölüm ve indirim nedeninin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.

İstenen belgeler ile birlikte kendilerine verilen/verilecek gün ve saatte Öğrenci İşleri Bürosuna gelerek kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

NOT: (Bale ve Çağdaş Dans Bölümleri dışında) COVİD-19 nedeniyle Kayıt Dondurmak isteyen MÜZİK BÖLÜMÜöğrenci velilerimizin ödeme yapmadan kendilerine verilen/verilecek gün ve saatte kayıtlarını yaptırmaları vedilekçe ile müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

2020-2021 Öğretim yılı Yarı Zamanlı dersleri 5 Ekim 2020 tarihinde online olarak başlayacaktır.

Logo Kitini İndirin

Logomuzun kullanım varyasyonlarını içeren zip dökümanını indirin.
Update cookies preferences