FLOWING WATER-Tekstil ve Moda Tasarımı bölümü ve Burg Giebichenstein Kunsthochschule Halle

Tekstil ve Moda Tasarımı

21 Ekim 2011

Burg Giebichenstein Kunsthochschule Halle ile Bölümümüz öğrencilerinin 2011-2012 güz yarıyılında gerçekleştirecekleri “Flowing Water” temalı ortak proje ile ilgili olarak 03-14 Ekim 2011 tarihleri arasında İSTANBUL VE HALLE’de iki workshop ve proje ile ilgili araştırma ve inceleme gezileri düzenlendi. Bu gezilere öğrencilerle birlikte; Prof. Zeki Alpan, Prof. Dilek Alpan, Yrd.Doç. Nuray Er Bıyıklı ve Arş. Gör. Tuna Karayaka katılmışlardır. Projenin Nisan ve Ekim 2012 de Almanya ve İstanbul’da sergileri de düzenlenecektir.Ayrıca; Halle Burg Giebichenstein Sanat Yüksek Okulu Sanat Vakfı İstanbul Burs Programı sanatçılarının yapıtlarının yer aldığı “İstanbul Apartmanı” sergisinin açılışında Dekan Prof. Zeki Alpan bir konuşma yapmıştır.