CAN AYAN 2. ÖZGÜN BASKI RESİM YARIŞMASI 2018

CAN AYAN 2. ÖZGÜN BASKI RESİM YARIŞMASI 2018

19 Mayıs 2018

CAN AYAN 2. ÖZGÜN BASKI RESİM YARIŞMASI BASIN DUYURUSU

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü Can AYAN Özgün Baskıresim yarışması sonuçlandı.

Öğretmen – Ressam Can AYAN adına bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Özgün Baskıresim Ödülleri Yarışması’na İstanbul’daki farklı üniversitelerin özgün baskıresim eğitimi veren değişik bölümlerinden lisans ve lisansüstü düzeyde 57 öğrenci ve sanatçı adayı 90 yapıtla katıldı.

MSGSÜ GSF Resim Bölümü’nde toplanan aşağıda adı geçen Seçici Kurul Üyeleri; Prof. Fevzi KARAKOÇ, Dr. Öğr. Üyesi. M. İrfan OKAN, Dr. Öğr. Üyesi Sedat BALKIR,  Dr. Öğr. Üyesi Murat Mete AĞYAR, Dr. Öğr. Üyesi Can AYTEKİN, Dr. Öğr. Üyesi Yiğit ALTIPARMAKOĞULLARI ve Ayan Ailesi’ni temsilen Prof. Aydın AYAN’ın yaptıkları değerlendirme sonucunda 5 (beş) adet Başarı Ödülü verildi. Buna göre; Eyüp ÇAKMAK, Gurur BİRSİN, Müge BAKIR, Ayşe ÜÇOK, Yılmaz YORULMAZ Başarı Ödülleri almaya hak kazandılar.

90 yapıtın sergileneceği Can AYAN 2. Özgün Baskıresim Ödülleri sergisi 14-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Osman Hamdi Bey Salonu’nda izleyicilerin görüşlerine açık olacaktır.

Sergi açılışı ve ödül töreni 14 Mayıs 2018 tarihinde saat: 16.00’da yapılacaktır.

Tüm çalışmalar sergilenmeye değer bulunmuştur.