18 Mart 2016

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ AİKİDO KULÜBÜ

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Aikido Kulübü, Aikido ve Budo felsefesini paylaşmak üzere kurulmuş bir öğrenci kulübüdür. Eğitimler MSGSÜ öğrencileri, öğretim üyeleri, personel ve sivil katılımcılara açıktır.

Aikido şiddete başvurmamayı ve uyumu ön planda tutan bir Japon savaş sanatıdır. Antrenmanlarımızda silahlı, silahsız ve çoklu ataklara karşı savunma çalışmaları, konsantrasyon çalışmaları, zamanlama ve refleks çalışmaları, nefes egzersizleri, esneme egzersizleri, denge egzersizleri yer almaktadır. Aikido çalışarak beden sağlığınızı korumak, özgüven ve konsantrasyon seviyenizi arttırmak, ruhsal gelişiminize bağlı olarak eğitim, iş ve özel yaşamınızda daha huzurlu olmak mümkündür.

Çalışma Saatleri: Pazartesi 19.00 – 21:00, Çarşamba 19.00 – 21:00, Cumartesi 11.30 – 13:00

İletişim: Cenk İşcan (05333121848)

info@zenshinaikido.com

www.facebook.com/mimarsinanaikido

Çalışmalarımızı MSGSÜ Bomonti Kampüsü T3 katında gerçekleştiriyoruz. Aikidoyu merak ediyor ve tecrübe etmek istiyorsanız çalışmalarımıza davetlisiniz.