ÜNİVERSİTEMİZ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ, MATEMATİK BÖLÜMÜ SPORCU ÖĞRENCİSİ BEYZA SAĞLAM ÜNİVERSİTELERARASI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTUR

6 Mart 2018

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 6-12 Mart 2018 tarihlerinde organizasyonu Antalya’da yapılan Üniversitelerarası Kickboks Şampiyonasına Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü sporcu öğrencisi Beyza SAĞLAM Üniversitemizi temsilen katılmıştır. Müsabakalarının hepsinde galip gelen öğrencimiz finalde Milli rakibini yenerek altın madalya kazanmış ve Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ayrıca Üniversitemiz Takım kategorisinde Türkiye üçüncülüğü kupasını almıştır.