10. GELİNLİK TASARIM YARIŞMASINDA ÜNİVERSİTEMİZİN TEKSTİL VE MODA TASARIMI BÖLÜMÜ’NE BİRİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLLERİ

1 Şubat 2019

IF Wedding Fashion İzmir Fuarı 2019 kapsamında düzenlenen, “Sadelikteki Yaratıcılık” teması ile 125 tasarımcı tarafından 375 tasarımın hazırlandığı 10. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda, öğrencilerimizden Yasemin Dikerel birincilik, Gülşah Serin ise üçüncülük ödülünü kazanmıştır. Yarışmada, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Başkanımız Prof. Kemal Can da jüri üyeleri arasında yer alırken,  fuarda ayrıca, geçen yıl düzenlenen 9. Gelinlik Tasarım Yarışması’nın birincisi, mezun öğrencilerimizden Kansu Sarıkan’ın defilesi gerçekleşmiştir. Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz.