2015-2016 AKADEMİK YILI MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI İLE GELEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Genel Duyurular

Geriye Dön

2015-2016 AKADEMİK YILI MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI İLE GELEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

20 Eylül 2015
  • Değişim programıyla ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için öncelikle Farabi Ofisimize danışmanız gerekmektedir. Süreçle ilgili tüm yönlendirmeler Ofisimizden yapılacaktır.

          Ofis e-posta adresi: farabi@msgsu.edu.tr

          Telefon: 0212 252 16 00-4414/ 0212 244 03 36

  • Aldığınız derslerin öğretim üyelerine Farabi Değişim Programı ile geldiğinizi ve dönem sonundaki notlarınızı Üniversitemiz otomasyonuna değil, dönem sonunda sizin götüreceğiniz başarı notu formunda belirteceklerini iletmeniz gerekmektedir.
  • Sadece güz dönemi için kabul edilen öğrencilerimiz, öğrenimlerini bahar dönemine uzatmak istemeleri halinde, güz dönemi sona ermeden bu taleplerini hem Ofisimize hem de kendi Farabi Ofislerine bldirmeleri gereklidir.

ÖNEMLİ TARİHLER:

  • Güz dönemi Ders Ekleme Bırakma formunun Farabi Ofisine teslim tarihi için son gün 16.10.2015
  • Güz dönemi Başarı Notu formunun Farabi Ofisine teslim tarihi için songün 29.01.2015
  • Bahar dönemi Ders Ekleme Bırakma formunun Farabi Ofisine teslim tarihi için son gün 19.02.2016
  • Bahar dönemi Başarı Notu formunun Farabi Ofisine teslim tarihi için songün 30.06.2016

Not:Ders Ekleme Bırakma formları bilgisayar ortamında doldurulması, ders kodları ve adları, eşleştiği dersler, krediler eksiksiz yazılmış olması gereklidir. Formu tamamladıktan sonra geldiğiniz Bölümün Farabi Koordinatörüne imzalatarak Farabi Ofisimize iletilmelidir.Bu şekilde hazırlanmayan formlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Ekle bırak formunu kendi üniversiteniz web sayfasından temin edebilirsiniz

Not: Başarı notu formunu web sayfamız gelen öğrenci linkinden temin edebilirsiniz..

İlişik Kesme İşlemleri

  • Başarı notları yazılmış ve ilgili Öğretim üyeleri ve Bölüm koordinatörüne imzalatılmış Başarı notu belgesinin teslim edilmesi.
  • İlişik kesme belgesinin teslimi.
  • İlgili belgeleri Farabi Ofimize teslim etmeyen öğrencilerin katılım belgesi ve transkripleri kesinlikle, öğrenciye ve üniversitesine, verilmeyecektir.

Not: İlişik kesme formunu web sayfamız gelen öğrenci linkinden temin edebilirsiniz.

  • İlişik kesme işlemlerinden sonra Ofisimiz tarafından düzenlenen belgelerinizi (katılım belgesi+güz-bahar dönemi transkript) teslim aldıktan sonra en geç 15 gün içerisinde kendi Üniversiteniz Farabi Ofisine iletmeniz gerekmektedir.

İYİ VE BAŞARILI BİR AKADEMİK YILI DİLERİZ.

MSGSÜ FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Logo Kitini İndirin

Logomuzun kullanım varyasyonlarını içeren zip dökümanını indirin.
Update cookies preferences