2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GİRİŞ YETENEK SINAVLARI BARAJ SINAVI 18 AĞUSTOS 2015 TARİHİNDE YAPILACAKTIR. SINAV GİRİŞ YERLERİ VE SAATLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

18 Temmuz 2015

18.08.2015 Tarihinde yapılacak olan Genel Baraj sınavında kayıt yaptıran öğrencilerin giriş salonları ve saatleri belirlenmiştir.

Aday numaranızın bulunduğu aralıkta hangi salon ismi görünüyor ve saat kaçta ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ADAYLARIN INAV SAATİNDEN BİR SAAT ÖNCE BOMONTİ YERLEŞKESİNDE HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.

Adayların Dikkatine

• Sınav salonunuzu bulmak için; aday numaranızın bulunduğu renkteki yönlendirme şeritlerini takip ediniz.
  • Adaylar; yanlarında cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. haberleşme araçları bulundurmaları durumunda, bunları çantalarında ve kesinlikle kapalı olarak tutmakla yükümlüdür. Bu araçların açık tutulduğunun belirlenmesi durumunda adayın sınavına son verilip salondan çıkartılır. Adayın girdiği sınava ilişkin hakları iptal edilir.
  • Sınavda kullanılacak 50 x 70 cm. altlıklar üniversite tarafından ücretsiz olarak verilecektir. Dışarıdan getirilen altlıklar salona alınmayacaktır.