2016-2017 GÜZ DÖNEMİ DERS SEÇİMLERİ DANIŞMAN ONAYI VE ÖĞRENCİ KATKI PAYI ÖDEMELERİ SÜRESİNİN SON KEZ UZATILMASI HAKKINDA DUYURU

27 Eylül 2016

Çeşitli nedenlerle henüz öğrenci katkı paylarını yatıramamış öğrencilerimizin katkı payı ödemelerini yatırabilmeleri için 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Dönemi katkı payı ödeme süresi 27.09.2016 tarihinden 30.09.2016 tarihi saat 17.00‘ye kadar uzatılmıştır.

Ders seçimleri ve Danışman onayları ise 03-07 Ekim 2016 tarihleri arasındaki “Ders Ekleme-Bırakma ve Danışman Onayı” haftasında yapılacaktır. Halen kayıt olmayan ve ders seçmeyen öğrencilerimizin ders seçimleri ve kayıtları, danışmanları uygun gördükleri takdirde, doğrudan danışmanları tarafından yapılacaktır.

Bu tarihlerden sonra gerek öğrenci katkı payı ödemeleri, gerekse ders seçimleri ve danışman onayı için herhangi bir süre uzatımı yapılmayacaktır.

Önemle Duyurulur.

GENEL SEKRETERLİK