Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Asil ve Yedek Listesinde Bulunan Adaylar İçin Önemli Duyuru

18 Eylül 2022

Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Yerleştirme Sınavı 15.09.2022 tarihinde gerçekleşmiş ve 16.09.2022 tarihinde sınav jürisi tarafından sınav kağıtları değerlendirilmiş / notlanmıştır. Aynı gün baraj ve yerleştirme sınav oranları hesaplanarak tüm öğrencilerin ÖYSP (Özel Yetenek Sınav Puanı) oluşturulmuş, asil ve yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların bilgilerini içeren tablo 17.09.2022 Üniversite web sitesinin duyurular kısmında ilan edilmiştir.

18.09.2022 tarihinde, baraj ve yerleştirme sınav oranları katılarak tüm öğrencilerin ÖYSP (Özel Yetenek Sınav Puanı) oluşturulduğu aşamada bir hesaplama hatası yapıldığı fark edilmiş ve tüm liste yayından kaldırılmıştır.

Puanlamanın doğru şekilde yapıldığı listeler aşağıdaki bağlantılarda yer almaktadır.

Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Asil Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar
Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Yedek Adaylar