KREDİ VE YURTLAR KURUMU DUYURUSU

KREDİ VE YURTLAR KURUMU DUYURUSU

15 Nisan 2014

TÜRK EĞİTİM VAKFI 2014–2015 ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDA YÜKSEK LİSANS (Master’s Degree) ÖĞRENİMİ İÇİN BURS DUYURUSU

Türk Eğitim Vakfı ABD ve Batı Avrupa ülkeleri “Yüksek Lisans” (Master’s Degree) burs başvurularımız başlamıştır.

Detaylı bilgi için www.tev.org.tr

ANADOLU VAKFI BURS DUYURUSU

Anadolu Vakfının bu yıl üniversitemiz öğrencilerine ayırdığı 25 kişilik kontenjanı bulunmaktadır. Burs başvuruları 28 Ekim 2013 tarihine kadar yapılacaktır. Mülakat tarihi daha sonra bildirilecektir.

TÜRK EĞİTİM VAKFI BURSU

Türk Eğitim Vakfı bursundan yararlanmak isteyen öğrencilerin 21 Ekim’e kadar internet üzerinden doldurdukları formları Burs Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAKFI BURSU

Çağdaş Eğitim Vakfı “Geleceğin Mimarları” projesi kapsamında 200 Mimarlık öğrencisine burs verecektir. Üniversitemize ayırmış oldukları 40 kişilik bir kontenjan bulunmaktadır. Mimarlık, iç mimarlık, şehir ve bölge planlama, endüstriyel tasarım öğrencilerini kapsayan bu burstan yararlanmak isteyen öğrencilerin en geç 07.10.2011 Pazartesi gününe kadar müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.

TESYEV

Bursu Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte,enstitü,yüksekokul,konservatuvar veya meslek yüksekokullarında,ön lisans,lisan veya lisansüstü öğretimini gören öğrencilerden,örgün eğitim türüne devam eden ve maddi desteğe ihtiyacı olan engellilere,yönetmelikle belirlenen adaylık ve seçilme şartlarını yerine getirmeleri halinde burs yardımı yapılacaktır. TESYEV Vakfına yapılacak burs müracaatlarının,devam edilen öğretim kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu kanalıyla yapılması esastır.

Yukarıda yapılan açıklamaya istinaden üniversitemizde öğrenim görmekte olup maddi desteğe ihtiyacı olan engelli öğrencilerin 11 EKİM 2013 tarihine kadar Burs Koordinatörlüğüne müracat etmeleri gerekmektedir.

SALİH KARAGÖZ VAKFI BURS DUYURUSU

Mimarlık öğrencilerine verilecek burs için
1) Yüksek öğrenime yeni kayıt yaptıranlar için bölüme yerleşme sırasına göre ön sıralarda yer alma,
2) Ara sınıflar için, genel başarı ortalamasının 4 üzerinden en az 2.50 olması ve bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olması (not ortalaması uygun olduğu halde 3’ten fazla başarısız dersi bulunanlar başvuru yapamaz)
3) Başka bir kurumdan burs almaması
şartı aranmaktadır.
Adayların 01.10.2013 tarihine kadar Burs Koordinatörlüğü’nden temin edecekleri başvuru formlarını doldurmaları gerekmektedir. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerin Yüksek Öğrenim Durumu Belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.