KYOTO TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU 2017

KYOTO TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU 2017

18 Kasım 2016

Lisansüstü Öğrencilerinin Dikkatine:

Üniversitemizle ikili anlaşma protokolü olan Kyoto Teknoloji Enstitüsü ‘nün değişim programına, lisansüstü düzeyde ön başvuru yapabilmek için ekteki formu doldurup, 18 Kasım 2016 Cuma gününe kadar ULİK Ceren Lordoğlu’na iletebilirsiniz.

22 Kasım Salı saat 10:30’da Mimarlık Fakültesi Dekanlığı’nda, başvuru yapan öğrencilerle mülakat yapılacak, mülakat sonucuna göre seçilen öğrenciler Kyoto Teknoloji Enstitüsü’ne değişim için aday olarak gösterilecektir.

Ekte yer alan dokümandan başvuru ve kurum hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Degisim ogrencisi olabilmek için karşı okuldaki programlarla ilgili bir programda eğitim görüyor olmak ve ingilizce yeterliliğini gösteren belge sahibi olmak gerekmektedir.

Kyoto Teknoloji Enstitüsü’ndeki programlar ve burslarla ilgili detaylı bilgi almak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz:

Ekler

Ek1