Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Ortaköy Kız Öğrenci Yurdu Başvuruları

17 Eylül 2021
  • Üniversitemiz öğrenci yurduna sadece Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi kız öğrencileri kabul edilmektedir.
  • Yetenek sınavı ile bu yıl yerleşecek olan öğrencilerimizin yerleştirme işlemleri devam etmektedir. Bu öğrencilerimiz için ayrıca başvuru açılacak ve online başvuru tarihleri ilan edilecektir.
  • İstanbul Devlet Konservatuvarına yeni kayıt yaptıran öğrenciler 16 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında başvurularını yapabilirler.
  • 2021 – 2022 öğretim yılı için normal öğrenim süresini aşan öğrenciler ile yüksek lisans / doktora öğrencilerinin başvuruları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden öğrencilerin başvuruları alınmayacaktır.
  • Başvuru koşullarını taşımadığınız takdirde sistem erişim izni vermeyecektir. Öğrenimle ilgili koşulları sağladığınızı düşünüyorsanız ogrdai@msgsu.edu.tr e posta adresinden ilgililerle iletişime geçiniz.
  • Başvurunuzun sonucu 06 Ekim 2021 tarihinde giriş yaparken vermiş olduğunuz e posta adresinize bildirilecektir. Yerleştirmeye hak kazanan öğrencilerden kesin kayıt için istenen belgeler e postada bildirilecek ve aynı sistem üzerinden yüklenmeleri istenecektir.
  • Başvuru aşamasında aşı sertifikası istenecektir.

Yurt başvurunuzu yapmak için tıklayınız.