İstanbul Devlet Konservatuvarı Tam Zamanlı Eğitim (Orta – Lise), Yarı Zamanlı Programları ve Çocuk Konservatuvarı Başvuruları

30 Nisan 2022

MSGSÜ İSTANBUL DEVLET KONSERVATUVARI SINAV ve BAŞVURU TARİHLERİ için tıklayınız.

Eğitim Programları Başvuru Giriş Kılavuzu için tıklayınız.

Başvuru Başlangıç Tarihi : 09.05.2022      Başvuru Bitiş Tarihi : 13.05.2022

TAM ZAMANLI EĞİTİM

Tam Zamanlı Eğitim (Orta ve Lise) başvuruları çevrim içi (online) olarak https://basvuru.msgsu.edu.tr adresinden 09.05.2022 saat 00.01 ile 13.05.2022 23.59 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Tam Zamanlı Eğitim için gerekli belgeler MSGSÜ Online başvuru sistemine giriş yapıldığında görülmektedir.

• Tam Zamanlı Eğitim (Orta ve Lise) başvurularında 7., 8. ve 12. sınıflara kontenjan bulunmamaktadır.
  • Tam Zamanlı eğitim Online başvuru sistemine, aday öğrencinin velisine ait e-devlet bilgileri ile giriş yapılabilmektedir.
  • Tam Zamanlı Online başvurusu için bilgiler/belgeler bölümünde aday öğrenciye ait bilgilerin doldurulması gerekmektedir.
  • Tam Zamanlı Eğitim (Orta ve Lise) için sınav başvuruları son kayıt tarihinden sonra kontrolleri sağlandıktan sonra Sınav yeri ve zamanı 30 Mayıs 2022 tarihinden sonra üniversitemiz https://msgsu.edu.tr/ web sitesinde duyurulacaktır.

YARI ZAMANLI VE ÇOCUK KONSERVATUVARI PROGRAMLARI BAŞVURU VE GEREKLİ BELGELER

Yarı Zamanlı ve Çocuk Konservatuvarı başvuruları MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı Beşiktaş Yerleşkesinde hafta içi 10.00 – 11.30 ile 13.30 – 16.00 saatleri arasında yüz yüze yapılacaktır.

• “Öğrenci Aday Kayıt Formu” (Konservatuvardan sağlanır)
  • Adayın son durumunu gösteren 2 (iki) adet vesikalık fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Öğrenci belgesi
  • Ön kayıt ücreti (Ön kayıt ücreti daha sonra duyurulacaktır. Kayıt esnasında kredi kartı ile ödeme alınacaktır. Nakit ödeme alınmayacaktır.)
  • Ön kayıt için öğrencinin gelmesi gerekmemektedir.

MSGSU İSTANBUL DEVLET KONSERVATUVARINDA YARI ZAMANLI PROGRAMINDA EĞİTİM ALAN VE TAM ZAMANLIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞVURU

Yarı Zamanlıdan Tam Zamanlıya geçmek isteyen öğrenci velilerimiz bu dilekçeyi doldurarak Yazı İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

***Yarı Zamanlı eğitimden Tam Zamanlı Eğitime geçiş seviye sınavı verecek öğrencilerimiz için de 7., 8. ve 12. sınıflara kontenjan bulunmamaktadır