Merkez Hakkında

ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Kuruluş tarihi     : 24.03.1999

Merkezin amacı; yurt içi ve yurt dışında endüstri ürünleri tasarımı alanına ilişkin eğitim, araştırma, yayın ve uygulama çalışmaları yapmak, söz konusu çalışmalarla endüstri kuruluşlarına ve Üniversite öğrenimine destek vermek, ayrıca yenilikçi endüstri ürünleri tasarımı alanındaki araştırma-geliştirmeler yoluyla endüstri ürünlerinde yenilik yapılması, Türkiye ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir konuma getirilmesi, endüstri tasarımı yoluyla ürün kalitesi ve standardının yükseltilmesi ve üretim odaklı tasarımla üretim maliyetlerinin düşürülmesi gibi yönlendirilmiş akademik çalışmaların yapılmasını sağlamaktır.

Merkez Web Sayfası

Yönetim

Merkez Müdürü:
: Doç. Dr. Hızır Tengüz ÜNSAL (tenguz.unsal@msgsu.edu.tr)
Doç. Dr. Hızır Tengüz ÜNSAL (tenguz.unsal@msgsu.edu.tr)
Adres:
: Mimar Sinan Güzel Sanatalar Üniversitesi Bomonti Yerleşkesi, Cumhuriyet. Mah., Silahşor Cad., No 71 Kat T-2, Şişli, İstanbul.
Telefon:
: 0212 246 00 11