Diploma ve Geçici Mezuniyet Belgesi Başvuruları

Üniversitemizden Mezun Olan, İlişik Kesmek ve Geçici Mezuniyet Belgesi Almak İsteyen Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler:

  • Pandemi nedeniyle ilişik kesme Başvuruları sadece online kabul edilmektedir.
  • Üniversitemizden mezun olan/kayıt sildiren ön lisans,  lisans öğrencilerinin Üniversitemizle ilişiklerinin kesilebilmesi için İlişik Kesme Belgesini (aşağıdaki linkten indirebilirsiniz) doldurup nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Fakülte/Devlet Konservatuvarı/Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu’na aşağıdaki adreslerden mail atarak başvuruda bulunması gerekmektedir.
  • Mezun olan öğrencilerin Geçici Mezuniyet Belgesi’ni almak için, kaydını sildiren öğrencilerin lise diplomalarını almak için Fakülte/Devlet Konservatuvarı/Meslek Yüksekokuluna gelerek öğrenci kimliklerini teslim etmeleri gerekmektedir. (Öğrenci kimliği kayıp ise ulusal bir gazetede kayıp ilanı verilmesi ve ilanın getirilmesi gerekmektedir.)

 

Fen Edebiyat Fakültesi
: ogrdai@msgsu.edu.tr
ogrdai@msgsu.edu.tr
Güzel Sanatlar Fakültesi
: ogrdai@msgsu.edu.tr
ogrdai@msgsu.edu.tr
Mimarlık Fakültesi
: ogrdai@msgsu.edu.tr
ogrdai@msgsu.edu.tr
İstanbul Devlet Konservatuvarı
: konsoib@msgsu.edu.tr
konsoib@msgsu.edu.tr
Meslek Yüksekokulu
: myo@msgsu.edu.tr
myo@msgsu.edu.tr

Üniversitemiz Mezunlarının Diploma Başvurusu İçin Yapması Gereken İşlemler:

  • Pandemi nedeniyle Diploma Başvuruları sadece online kabul edilmektedir.
  • Üniversitemizden  ön lisans ve lisans mezunu olan öğrencilerin öncelikle ilişik keserek Geçici Mezuniyet Belgelerini almaları gerekmektedir.
  • Diplomaya başvurmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki belgeleri diploma@msgsu.edu.tr adresine mail ekinde iletmeleri gerekmektedir.
  • Diploma Başvuru Belgesi (aşağıdaki linkten indirebilirsiniz)

(Belgede yer alan doğum yeri kısmı eski kimliklerde yazıldığı şekilde yazılmalıdır.)

  • Geçici Mezuniyet Belgesi (Geçici Mezuniyet Belgesi kayıp ise ulusal bir gazetede yayınlanan kayıp ilanı -gazete adı, tarihi ve ilanı tam görünecek şekilde-)
  • T.C. Kimlik Belgesi (önlü arkalı)
  • Pasaport (Yabancı Uyruklu Öğrenciler için)

 Not – 1) Geçici Mezuniyet Belgesi / kayıp ilanı, T.C. Kimlik Belgesi / Pasaportu tarayarak ya da fotoğrafını çekerek maile ekleyebilirsiniz.

Not – 2) Diplomanız hazır olduğunda, almaya gelirken “Geçici Mezuniyet Belgesi”nin aslını getirmeniz  gerekmektedir. Diploma; kişinin kendisine, birinci derece akrabasına ve noter tastikli vekalet verilen kişiye teslim edilmektedir.

İlişik Kesme Belgesi

Diploma Başvuru Formu

Logo Kitini İndirin

Logomuzun kullanım varyasyonlarını içeren zip dökümanını indirin.
Update cookies preferences